Rendezvényszervező

Főállás Viapan Dologidő Kft. itt: HR / Munkaügy Küldés emailben
  • Megosztás:

Információk

Mi a Viapan Group, azaz Közép-Európa meghatározó HR-szolgáltató cégcsoportja vagyunk. A kötelékeinkbe tartozik például a Meló-Diák, a Viapan Dologidő vagy a Déli Szomszédok is. Mindenféle munkavállalói csoporttal dolgozunk, és azért vagyunk, hogy mindenkinek megadjuk a munka örömét. Ha Te pedig precíz és talpraesett vagy, van jogosítványod és kiválóan szervezel, akkor Neked is tudunk egy örömteli munkát.

Rendezvényszervezői állást nyitunk Baranya megyében. A fő feladat állásfeltáró és karrierrendezvények tervezése, szervezése és lebonyolítása lesz, azaz vagy lehetséges partnereket hívsz össze, akiknek dolgozókra van / lehet szükségük, vagy pedig leendő dolgozókat, akik munkát keresnek. Ha jól végzed a munkádat, akkor ez a két csoport egymásra talál, és mindenki boldog lesz. Jól hangzik, ugye?

Ahelyett, hogy most jó unalmasan listáznánk, mik lesznek a feladataid részletesen, inkább megmutatjuk:

Miből áll majd egy heted?

-Hétfőn tartasz egy meetinget a megyeszékhely Viapan irodájában a helyi toborzóval arról, hogy hogy haladnak a dolgok és milyen rendezvények lesznek a közeljövőben, felméred, hogy az ő munkáját miben tudod támogatni, ezt a napot erre szánod.

-Kedden lebonyolítasz vagy 10-15 telefont a régió civilszervezeteivel, önkormányzataival, egyházaival, kapcsolatot építesz és azon dolgozol, hogy helyszínt és közönséget találj a HR témájú munkaerőpiaci előadásunkra.

-Előadás viszont nincs előadó nélkül, így a szerdát annak szenteled, hogy a jövő havi rendezvény főszereplőjét (egy nívós szakembert, egy helyi nagyvállalkozót) megtaláld.

-Csütörtök nagy nap: az ehavi nagy rendezvényed napja. Személyesen felügyeled a helyszínt, a terem berendezésében és a catering kihelyezésében is segédkezel, majd fogadod az előadót és a vendégeket. Dokumentálod (körbefotózod és jelenléti ívvel rögzíted) az eseményt, mindenre ügyelsz.

-Péntek. Az előző napi rendezvény dokumentációját digitalizálod, számlákat mappába rendezed, riportálsz és fél szemmel már a következő hétre koncentrálsz.

Szerintünk ezt csak egy ilyen ember tudja csinálni:
-kiváló szervezőkészség (a hely kiválasztásától egészen odáig, hogy minden odaérjen pogácsától a résztvevőkig)
-ragyogó kommunikáció (önkormányzattal, kisvállalkozókkal, pogácsa-beszállítókkal, előadókkal + időnként Te moderálod a rendezvényt)
-jó tájékozódási képesség (lévén sokat mész majd “vidékre”)
-problémamegoldó készség, kreativitás (mert a rendezvényeken Murphy és a törvényei is részt vesznek)
-alkalmazkodás, stressztűrés
-pontosság, precizitás (költségkalkulációt és forgatókönyvet is kell készítened a rendezvényekhez)
-önállóság
-empátia, felelős hozzáállás

Mit kapsz a munkádért cserébe?
-egy testreszabható, korrekt bért
-természetesen megfelelő munkaeszközöket (laptop, céges telefon)
-változatos munkakört, ahol azért nem kell százkezűvé válnod
-évente több színvonalas céges rendezvényt
-képzéseket, tréningeket

Jelentkezz, ha rendelkezel ezekkel:
-szakirányú iskolai végzettség
-legalább 1-2 év rendezvényszervező munkakörben szerzett szakmai tapasztalat
-rendezvénytechnikai ismeretek
-képesség szűk határidők és változó elvárások közötti teljesítésre
-Microsoft Office programok magabiztos használata
-B kategóriás jogosítvány

Előny, ha van saját gépkocsid. A futását természetesen térítjük.

Ha már el is képzelted magadat a Viapan Group rendezvényszervezőjének a székében, akkor várjuk jelentkezésedet önéletrajz és egy rövid bemutatkozó anyag kíséretében a 04952@dologido.hrszoftver.hu e-mail címre. A levél tárgyába kerüljön bele: Rendezvényszervező Baranya megyében

Állások, amik érdekelhetnek