Kereskedelmi asszisztens

Főállás Zorex itt: Értékesítés / Kereskedelem / Üzlet Küldés emailben
  • Megosztás:

Állás részletei

Információk

Irányítsd prémium minőségű szerszámaink útját kommunikációs tehetségeddel!

Cégünk 1990-ben alapult stabil, folyamatos fejlődésben lévő családi vállalkozás, amely színes, változatos feladatokkal várja leendő munkatársunkat! Budapest X. kerületi üzletünk csapatába keresünk olyan szerszámismerettel rendelkező precíz hölgyet vagy urat, aki képes rendszerben gondolkodni, párhuzamosan több projectet önállóan kézben tartani.

Számunkra kiemelkedően fontos:
– a gyors, ugyanakkor precíz munkavégzés,
– a pontosság,
– a rugalmasság, a nyitottság, a célorientáltság,
– a rendszeretet és hogy meg tudj birkózni a váratlan feladatokkal is, illetve, nagy előny, ha a „multitasking” sem okoz számodra gondot.

A munkaidő reggel 7:15-től délutánig tart, cserébe viszont a délutánod nagy része szabad, valamint a hétvége mindig a pihenésről szól!

Fő feladat végigkísérni a termékek útját egészen az áru átvételétől, a csomagoláson át, a termék átadásáig. A munkakör részét képzi ugyanakkor a vásálókkal való kapcsolattartás, az árajánlatok készítése, és a raktárkészlet kontroll alatt tartása is.

A befektetett munka kifizetődő, hiszen egy stabil, bejelentett állást kínálunk igényes munkakörnyezetben, ahol minden támogatást megadunk, hogy sikereket érj el!

Ha magadra ismertél a fenti leírásból, mielőbb küldd el jelentkezésedet a zalai.krisztina@zorex.hu email címre – pályakezdők önéletrajzait is szívesen fogadjuk!

Kérlek, ezt csak akkor tedd meg, ha valóban vállalni tudod a felsorakoztatott pontokat.

Állások, amik érdekelhetnek