Értékesítő Munkatárs

Főállás BestJobsOfficial itt: Értékesítés / Kereskedelem Küldés emailben
  • Megosztás:

Információk

Képzelje el! Vegye kézbe a saját jövőjét!
Képzeljen el egy olyan jövőt, amelyet Ön alakíthat! Képzelje el, hogy kisebb-nagyobb álmait valóra válthatja abból a pénzből, amelyet saját vállalkozásával keresett! Egyszerűen fogalmazva: tűzze ki és érje el saját célját! Minden lehetséges! Képzeljen el egy olyan világot, ahol a termékeket nagy körültekintéssel fejlesztették ki! Fantasztikus márkák az alábbi termékkategóriákban:

-szépség
-otthonápolás és testápolás
-táplálkozás
-háztartási eszközök

Képzeljen el egy áttekinthető, kis kockázatú üzleti modellt, amellyel olyan messzire juthat, ahová csak szeretne!Ön tűzi ki a célokat. Ön választja ki a helyet. Mi itt vagyunk, hogy hozzásegítsük a sikerhez!
Bármilyen sikerre törekedjen is, – legyen az kiegészítő bevétel Ön és családja számára, önmegvalósítás, egy jobb élet megteremtése szerettei számára, vagy valami egészen más – a célokat önmaga tűzi ki.

Ez az ön vállalkozása – ön irányítja
Vezetheti az üzletet, ellenőrizheti a volumenét, termékeket rendelhet, megújíthatja az üzletet, mindezt saját személyre szabott üzletvezetési központjában.

Örömünkre szolgál, hogy bemutathattuk Önnek az üzletünket. Kérjük, gondolja végig ezt a lehetőséget, de ne feledje: saját üzlete olyan kicsi, vagy éppen olyan nagy lehet, amilyennek Ön szeretné.

Ha már készen áll arra, hogy a továbbiakban vállalkozóként dolgozzon, önmaga főnöke legyen és többletjövedelmet érjen el, mindössze néhány lépés választja el attól, hogy megkezdje saját, sikerekkel teli útját.

Annyi pénzt kereshet, amennyit csak akar, hiszen Ön osztja be, hol és mikor szeretne dolgozni;
-alacsony kezdeti befektetés;
-100%-os megelégedettségi garancia a termékeinkre;
-akár 25% kedvezmény a javasolt fogyasztói árból;
-nincs minimális rendelési érték és vásárlási kötelezettség;

Mellékállásként és főállásként is egy elképesztő kereseti lehetőséget biztosít.

Előképzettség nem szükséges, online képzésnek köszönhetően nagyon gyorsan és egyszerűen elsajátítható a szükséges tudás.

Állások, amik érdekelhetnek