This job listing has expired and may no longer be relevant!

Vastelepünkre árukiadó munkatársat keresünk

TOMIRON KFT Főállás  Szentendre, Pest, Magyarország 10 már 2018
tomiron_logo_300

Az állás leírása

Szentendrére, stabil vállalati háttérrel rendelkező főként betonacél és hegesztett hálókat forgalmazó vastelepünkre hosszú távra keressük azt a jó fizikumú munkatársat, aki a fizikai munka mellett szívesen lát el irodai feladatokat is, illetve akinek célja lenne, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, és visszatérjenek hozzánk.

Feladatod lesz az áruk átvétele, mozgatása; vevők kiszolgálása; szakmai tanácsadás, pénztár kezelése, bolti adminisztrációba való besegítés.

Te vagy a megfelelő jelölt, ha rendelkezel vasipari áruismerettel, képes vagy az alapvető számítógép-kezelési feladatok elvégzésére, jól kommunikálsz és van B típusú jogosítványod.

Előnyben részesítjük eladói jártasságot; daru-, vagy egyéb gépkezelői ismeretet!

Amit kínálunk: Egyműszakos munkarend hétfőtől péntekig 07:00 – 15:30 között; 8 órás bejelentett munka; fix – versenyképes bérezés; munkaruha, védőruha; azonnali kezdési lehetőség, jó hangulat egy kis létszámú csapat megbecsült tagjaként.

Jelentkezésed várjuk fényképes önéletrajzzal a hr@tomiron.hu e-mail címen lehet, kérjük a tárgyba írd bele, hogy „Szentendre”!

343 megtekintés összesen, 0 ma Nyomtatás