This job listing has expired and may no longer be relevant!

Termékajánlás

Trencsényi Attiláné Otthoni munka  Nincs megadva 15 feb 2018
Jövedelemre szert tevők

Az állás leírása

Otthonról is végezhető munkára keresek megbízható, kitartó, lelkes személyeket! Magyarországon hiányszakma a Vásárlási Tanácsadó, miközben a legmagasabb jövedelmeket ezen a területen lehet elérni, ráadásul, nem is nehéz munka.

Ha eddig nem hittél benne, hogy reklámozással egy jó havi keresetet lehet elérni, akkor itt az ideje, hogy meggyőződj az ellenkezőjéről.

A céget kevesen ismerik, mert új, és nem hagyományos csatornákon reklámozza a termékeit (TV, plakát, rádió stb), hanem jutalékot fizet a csatlakozott termékhasználónak. Az egész azon alapul, hogy ha valaki elégedett egy termékkel, szolgáltatással akkor spontán tovább szokta ajánlani a környezetének. Hol van az, ha ajánlasz egy autómárkát, vagy egy cipőboltot, hogy a kereskedés jutalékot vagy kedvezményt fizet neked, ha nála vásárolnak? Hát itt igen! És nem kell eladni semmit!

-VIP kártya, Ajándékutalvány

-Akár 40-60%-os kedvezmény

-Ajándék

-Weblap kedvező feltételekkel

Olyanok jelentkezését várom, akik szeretnének egészségesebben, boldogabban élni, és másoknak is segítenének. Azt kell megtanulni, hogyan tudunk plusz pénzt tenni az emberek zsebébe!

 

Jelentkezés, kérdés i-mailben: trencsi07@freemail.hu

404 megtekintés összesen, 0 ma Nyomtatás