This job listing has expired and may no longer be relevant!

SZOCIÁLIS GONDOZÓ

Baptista Integrációs Központ Főállás  Budapest, Budapest, Magyarország 29 okt 2017

Az állás leírása

A Baptista Integrációs Központ budapesti, integrált intézménye szociális gondozót keres a fenntartásában álló Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthonában való munkavégzésre.

Szervezetünk a Főváros egyik legnagyobb hajléktalan személyeket ellátó intézménye, amely 5 telephelyen közel 600 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember számára nyújtunk szakszerű szociális segítségnyújtást. Mindezen túl pedig mi hoztuk létre az ország első olyan intézményét, amelyben hazánkban államilag befogadott, menekült státuszú családok számára nyújtunk lehetőséget a sikeres letelepedéshez, beilleszkedéshez.

Intézményünk munkavállalóinak száma mára elérte a 80 főt. Kollégáinkkal közösen azon dolgozunk, hogy ellátásainkat megújítva és fejlesztve az ország legjobb minőségű ellátását nyújtó szervezetei közé tartozhassunk. Ennek érdekében törekszünk a folyamatos fejlődésre, az új és ez idáig hiányzó ellátások, programok megvalósítására.

Jelen álláshirdetéssel olyan munkatársat keresünk, aki részt kíván venni ebben a mozgalmas és sokszor kihívásokkal teli munkában.

A számunkra ideális pályázó, aki:

 • a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézmények szakmai feladatairól és működésük feltételeiről szóló 15/1998. (IV. 30.) NM rendeletben meghatározott középfokú szociális végzettség valamelyikével rendelkezik,
 • hasonló munkakörben szerzett munkatapasztalatot
 • lelkes, empatikus attitűddel rendelkezik
 • nyitott idegen kultúrák, szokások megismerésére
 • kiváló kommunikációs képességgel rendelkezik szóban és írásban egyaránt

A jelentkezők esetében előnyként tekintünk arra, aki:

 • családok átmeneti otthonában szerzett munkatapasztalatot
 • rendelkezik angol nyelv minimum társalgási szintű ismeretével/több nyelv, illetve egzotikus nyelvek (arab, szerb stb.) ismeretével

Ellátandó feladatok:

 • a szociális, mentálhigiénés munkatársak munkájának segítése, amely területen speciális feladat multikulturális közegben a menekült és oltalmazott státusszal rendelkező családok társadalmi beilleszkedésére, önálló lakhatásához és életvitelhez segítésére, ügyintézésben való segítségnyújtásra irányul
 • részvétel programok, klubok szervezésében, tartásában
 • éjszakai, hétvégi ügyelet ellátása
 • közreműködés az intézmény rendjének fenntartásában

Javadalmazás: a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény szerinti bérezés

Munkaidő: teljes munkaidő, heti 40 óra

Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület

Mi, az intézmény dolgozói hiszünk abban, hogy tevékenységünk hozzájárul egy befogadó és szolidáris társadalom megerősödéséhez, az emberi nélkülözés és szenvedés enyhítéséhez.

Az állással kapcsolatos esetleges kérdéseket szintén ezen a címen várjuk.

 

 

Azokat, akik szeretnének hasonló célok elérésében részt venni és megfelelnek a fent leírt feltételeknek, kérjük, küldjék el önéletrajzukat és rövid motivációs levelüket az integracioskozpont@orszik.hu e-mail címre.

617 megtekintés összesen, 0 ma Nyomtatás