This job listing has expired and may no longer be relevant!

Önvédelem gyakorlás – Magas díjazású munka/hobbi lehetőség hölgyek részére!

András Alkalmi munka  Budapest, Budapest, Magyarország 21 sze 2017
trinity_bust04_001

Az állás leírása

Női Önvédelem technikák, elsősorban ágyékrúgások gyakorlásához, esetleg a témában kisfilm vagy képsorozat készítéséhez keresünk a téma iránt érdeklődő hölgyeket. Harcművészeti tudás hiánya egyáltalán nem akadály, csak a téma iránti érdeklődés számít.
Semmilyen meztelenség, szex nincs benne, csak a legkülönfélébb típusú ágyéktámadások (elsősorban mezítlábas rúgások) gyakorlása vagy imitálása a férfi jelentkezőn. Erotikus jellegét ez adja, hogy a férfipartner legérzékenyebb pontjára kéne elsősorban célozni.
A férfipartneren professzionális ágyékvédő felszerelés lehet, a helyszín edzőterem, nagy hangsúlyt fektetve arra, hogy érdemi fájdalom okozást és a legkisebb sérüléseket is elkerüljük.
Díjazás megegyezés szerint, mindenképpen kiemelkedő órabérrel, bármilyen hasonló és szexmentes alternatívával összevetve. Rendszeresség is szóba jöhet!
Az alaphangnemet a humor, a sportos, izgalmas játék, a jelentkező hölgy önvédelmi tudásának és önbizalmának fejlesztése, és egy finom fetiszita erotika határozná meg, semmiképp nem a durvaság.
Minden jelentkezést szeretettel várunk, olyan hölgyekét is, akik bármilyen film/kép készítésétől elzárkóznak, de a téma érdekli őket. a képeket érdekesnek tartják!
Bármilyen részletről érdeklődni lehet a deuand.81@gmail.com címen, visszahívás is kérhető.

Minden érdeklődést szeretettel fogadunk a deuand.81@gmail.com email címen vagy a 06 30 6 499 716 -es telefonszámon.

409 megtekintés összesen, 0 ma Nyomtatás