This job listing has expired and may no longer be relevant!

Kezdő fotós

Hajóskarrier Főállás  Nincs megadva 8 már 2018
photoII

Az állás leírása

Kezdő fényképészeket keresünk amerikai óceánjárók fedélzetére (Royal Caribbean, Celebrity, Azamara, Disney), akik szeretnének professzionális gyakorlatot szerezni kiemelt fizetések mellett.

Elvárások:
Legalább középfokú angoltudás
Legalább 1 év gyakorlat hobbifotósként DSLR géppel, vagy fotótanfolyam elvégzése (főképpen a technikai ismeretek miatt)

Feladatok a fedélzeten:
A vendégek fotózása hátterek előtt, illetve a hajó különböző pontjain, előre meghatározott pózokban és beállításokkal, valamint közreműködés az eladásnál a gallériában – tehát a tervek követése elegendő, nem kell folyton saját kreativitást bevonni. Csak a vendégnek tetsző képek kerülnek eladásra, az eladási ráta pedig nem befolyásolja az alapfizetést.

További kondíciók: A szállás&ellátás ingyenesen biztosított a szerződés minden napján, melyeken felül személyzeti bárok, szórakoztatás, programok, edzőterem és egyebek biztosítottak. A ki és hazautazás térített a társaság által.

Fizetések: Az ingyenes szálláson és ellátáson felül 1250-1350USD/hó (330.000Ft/hó nettó) Későbbi promóciókkal ez lehet magasabb. Gyakorlott, később egyénileg dolgozó fotósok fizetése 3000Usd/hó körüli.

Útvonalak: USA partjai/Karib-térség elsősorban, valamint Európa és Ázsia.
A hajók minden kikötés alkalmával szabadon elhagyhatók az aznapi beosztás alapján.

Kérjük küldj egy önéletrajzot az info@hajoskarrier.hu címre, valamint jelöld meg, hogy a fotós munka érdekel. Ezt követően elküldünk minden kellő információt e-mailben ami a munka pontos részleteit a további instrukciókat tartalmazza.
Jelentkezési, közvetítői és egyéb adminisztratív díjak nincsenek. A jelentkezés ingyenes a törvényi előírásoknak megfelelően.

349 megtekintés összesen, 0 ma Nyomtatás